„ЖЕДНИ ЗА ФУДБАЛ“

Топката не смее да падне (ВИДЕО)

Атмосферата во националниот тим е одлична, играчите се „жедни“ за фудбал. По завршување на тренингот, Јаховиќ, Зајков, Димитриевски, Несторовски, Тричковски и Спировски останаа на теренот да се доиграат.