Се заканува дебакл

Розенборг почна да си поигрува со Вардар, петица на Бентнер за 3:0 за норвешкиот првак (Видео)

Никлас Бентнер ја покажа класата што го одведе до силни европски клубови од калибарот, а со прекрасен потег со петица му создаде зицер на Вегар Еген Хеденштад, а овој рутински погоди за 3:0. На Вардар му се заканува нова катастрофа, по поразот од 0:5 на првиот меч од Зенит

Никлас Бентнер ја покажа класата што го одведе до силни европски клубови од калибарот, а со прекрасен потег со петица му создаде зицер на Вегар Еген Хеденштад, а овој рутински погоди за 3:0. На Вардар му се заканува нова катастрофа, по поразот од 0:5 на првиот меч од Зенит.

Претходно токму Бентнер од пенал и Конрадсен ја погодија мрежата на Гачевски.