Нема зима за Каталонците

Расте нов Меси во Барселона (Видео)

Каталонците немаат зима, бидејќи младинската Академија им работи со полн погон

Каталонците немаат зима, бидејќи младинската Академија им работи со полн погон. Барселона ја има познатата „Ла Масија“, а според видеото што го објавија очигледно имаат и нов Меси. Момче од мнладинските категории, што дрибола исто како легендарниот Лео.

Погледнете.