Си ги реди признанијата месец по месец

Професор Раул Гонзалес најдобар тренер во СЕХА и за октомври (Видео)

Раул Гонзалес втор месец по ред е најдобар тренер во СЕХА лигата во изборот што се прави со идеалниот тим, како редовна пракса. Во составот со најдобрите 7 ракометари по позиции, нема ниту еден вардарец, но  затоа тука е Раул