Има ли суеверие?

Петок 13-ти, баксуз голови и повреди....(Видео)

Петок 13-ти го има епитетот баксузен ден, а во историјата на Премиерлигата во Англија имало моменти кои потсетуваат дека на овој ден и датум нема да ви оди како што посакувате. Баксузни автоголови, реакции, моменти, повреди... Погледнете.