Несекојдневна ситуација во Русија

Не судиш пенал, чао, пријатно - ТВ коментатор си замина од протест (Видео)

Руски ТВ коментатор си замина од својата позиција, изнервиран од реакцијата на главниот судија, кој не досуди два очигледни пенали за домаќинот Торпедо Владимир против Текстилчик. Реакцијата е урнебесна.