Сам стори се од почеток до крај

Марадона од Орадеа (Видео)

Прекрасен гол во петтата лига на Романија постигна Марадона од Орадеа, на дуелот меѓу Динамо и Клубул. Стори се сам и од почеток до крај во слалом ја затресе мрежата на Клубул. Погледнете.