СЕ РАЗБУДИ ВИСОКИОТ СРБИН

Мајсторија на Мајсторовиќ (ВИДЕО)

Потегот на првото полувреме од дуелот МЗТ Скопје-Морнар, уште во раната фаза, го имаше Ѓорѓе Мајсторовиќ.

Високиот Србин во еден чекор го помина Урош Луковиќ и силно ја заби топката во обрачот... Како најава за многу подобра игра на „металците“ во однос на оние претходните во АБА конкуренцијата.

Потегот на првото полувреме од дуелот МЗТ Скопје-Морнар, уште во раната фаза, го имаше Ѓорѓе Мајсторовиќ.

Високиот Србин во еден чекор го помина Урош Луковиќ и силно ја заби топката во обрачот... Како најава за многу подобра игра на „металците" во однос на оние претходните во АБА конкуренцијата.