По две децении пауза се во Европа и се пример за лојалност

„Јарци“ во инвазија на Лондон, 20 илјади навивачи ќе го бодрат Келн против Арсенал (Видео)

По дваесет години пауза Келн вечерва пак ќе игра во Европа, против Арсенал, а навивачите на популарните „јарци“ покажаа како се сака својот клуб. Над 20 илјади симпатизери отпатуваа за Лондон за да му дадат поддршка на Келн, што е импресивна бројка.