ЕДЕН ПОИНАКОВ АГОЛ НА ГЛЕДАЊЕ

Имаше ли навистина пенал за Шкендија? (ВИДЕО)

Се играше 94.минута а резултатот беше 2:2, кога вардаровиот стопер Евгениј Новак повеќе од несмасно реагираше во својот шеснаесетник,

Се играше 94.минута, а резултатот беше 2:2, кога вардаровиот стопер Евгениј Новак повеќе од несмасно реагираше во својот шеснаесетник, односно во прв момент се се чини дека играше со рака,

Но главниот судија Александар Ставрев, кој беше во добра позиција и виде убаво што се случи, сепак не покажа на белата точка во корист на Шкендија.

Можеби од овој видео материјал може да се види поубаво дали имаше или немаше причини Ставрев да покаже пенал.

Спорниот момент е некаде во 5:26 минута од видеото...