Го смени спортот

Едина Муса е атрактивна и во фитнес (Видео)

Поранешната кошаркарска репрезентативка на Македонија, Едина Муса на кус рок го смени спортот и имаше солиден настап во сосема друг спорт и тоа на Светско првенство

Поранешната кошаркарска репрезентативка на Македонија, Едина Муса на кус рок го смени спортот и имаше солиден настап во сосема друг спорт и тоа на Светско првенство. Таа учествуваше на СП во фитнес во Франција и го освои 12. место. Веројатно сега пак ќе и се врати на кошарката, а секако изгледа атрактивно и во двата спорта.

Видеоматеријалот е превземен од порталот „tocka.com.mk“