НЕВЕРОЈАТЕН МОМЕНТ ВО ИСТОРИЈАТА НА КОШАРКАРСКАТА ИГРА

Дали е ова најстрашната „лична“ во историјата? (ВИДЕО)

Потег по кој барeм кај нас се вели дека е „за во затвор“. Но не и за судиите на еден средношколски натпревар во САД одигран во Канзас, кои не „видоа“ дека овој прекршок е за исклучување...