Се потешко за поволен резултат

Бомба на Конрадсен, Розенборг е блиску до победа (Видео)

Андерс Конрадсен со прекрасен гол од повеќе од 20 метри му донесе предност на Розенборг од 2:0 против Вардар

Андерс Конрадсен со прекрасен гол од повеќе од 20 метри му донесе предност на Розенборг од 2:0 против Вардар. Скопјани имаат се потенки шанси да освојат барем еден бод, а им останува половина час за подвиг.