СВОЈ НА СВОЕТО

СТОИЛОВ „За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА“

Македонскиот репрезентативец со реакција по денешната одлука на Владата за уставната промена на името.

објавено: 11 јануари 2019 - 21:58

Македонскиот репрезентативец Стојанче Стоилов, јасно и гласно го изнесе својот став по денешната одлука на Владата за уставната промена на името.

Најново во Ракомет