ВЕДНАШ ЗАСТАНА НА ГОЛОТ НА ШПАНИЈА

Мајсторија на Арпад за „добредојде“

Арпад Штербик не само што слета во Келн, тој е задолжен за голот на Шпанија против Франција. Искусниот чувар на мрежа има неколку забележителни одбрани. Една од нив е на крајот првото полувреме. 

објавено: 19 јануари 2019 - 19:11

Најново во Ракомет