НЕ МОЖЕ ДА ОДБИЕ НИКОГО...

ЛАЗАРОВ Е ЅВЕЗДА МЕЃУ ЅВЕЗДИТЕ: Ќе игра на простувањето на Јиха (ФОТО)

Кирил Лазаров е во Прага. Малку туристички, многу повеќе „работно".

објавено: 16 јуни 2018 - 14:24

Кирил Лазаров е во Прага. Малку туристички, многу повеќе „работно".

Нашиот најдобар ракометар доби покана, и ја прифати. Ќе биде дел од прошаталниот натпревар на едне од најдобрите ракометари на Чешка во изминатата деценија – Филип Јиха.


Појавата на Лазаров во чешката престолнина беше одлична прилика за ракометните фанови да стигнат до неговиот автограм, па некои од нив стоеја во редот да ја реализираат својата замисла...

Најново во Ракомет