ЗА КИРЕ ЛАЗАРОВ СЕ РАБОТИ

Македонците и фановите на Нант се обединија (ФОТО)

Иако фановите на Нант, оправдано би рекле навиваа против Вардар на двете средби, сепак Македонците кои останаа да го проследат финалето одлучија да им се придружат. Причината е повеќе од јасна - за Кирил Лазаров се работи. 

На овој фајнл-фор признанието за најдобри навивачи дефинитивно оди на адреса на оние од Нант, направија одлична атмосфера во Келн дојдоа со дувачки оркестар. 

објавено: 27 мај 2018 - 19:23

Најново во Ракомет