Синонимот за спортско обложување со ново изненадување

Роналдињо е новото заштитно лице на MOZZART

MOZZART кој се наметна како лидер на пазарот и кој во Македонија полека изгради бренд кој станува синоним за спортско обложување, сега го има и легендарното фудбалско име како свој заштитен лик.

објавено: 8 ноември 2018 - 13:40

Легендата на бразилскиот и светскиот фудбал, Роналдињо, станува заштитно лице на една од најголемите компании за спортско обложување во регионот, MOZZART BET. Фудбалерот вчера пристигна во Белград каде треба да учествува во снимањето на новиот рекламен спот на компанијата.

MOZZART кој се наметна како лидер на пазарот и кој во Македонија полека изгради бренд кој станува синоним за спортско обложување. Сега и натаму го продолжува својот раст и соработката со најголемите ѕвезди на светскиот фудбал. Останува да го очекуваме спотот со Роналдињо и новите изненадувања од MOZZART, кој веќе е дел од нашиот живот.

Инаку, најголемиот фудбалски уметник, човекот кој со своите две нозе ја пишуваше најубавата фудбалска поезија, и „сликаше" уметнички дела, од сега ќе биде дел од семејството MOZZART. 

Најново во Меѓународен Фудбал