ПРЕД ДУЕЛОТ НА ОЛИМПИКО

Скршени раце, нозе... бизарна несреќа на навивачи на ЦСКА во Рим (видео)

Во метрото попуштиja подвижните скали па навивачите на рускиот тим настрадаа

објавено: 23 октомври 2018 - 21:27

Додека се симнуваа низ подвижните скали кон метро станицата во Рим, навивачите на ЦСКА настрадаа затоа што тие во еден момент се расипаа. Но не застанаа, туку поради голем број на навивачи на едно место, скалилата почнаа брзо да се спуштаат надоле што настана вистински хаос. Има околу 30 повредени, а петмина се со скршени раце и нозе. Италијанската полиција е на местото за да утврди што се случило.

 

Најново во Меѓународен Фудбал