УБАВО Е ДА СЕ ВИДАТ НА ЕДНО МЕСТО

Трио-фантастико: Блажевски, Гечевски и Антиќ во „Градски парк“

Некогашните репрезентативци, Перо Блажевски, Тодор Гечевски и Перо Антиќ во една поинаква улога дојдоа да го проследат пријателскиот дуел меѓу Работнички и Гостивар. Блажевски веќе одамна му е помошник на Марин Докузовски, Гечевски по завршување на кариерата е координатор на младите категории со тимот од „Градски парк“, додека пак Антиќ е претседател на Гостивар.  

објавено: 25 септември 2018 - 19:30

Најново во Кошарка