ДОДЕКА ЧЕКААТ ТРАНСФЕРИ

Македонците се појавија во Сапада (ФОТО)

Илија Несторовски и Александар Трајковски се појавија на подготовките на Палермо во Сапада. Откако тимот од Сицилија не успеа да се врати во Серија А, повеќе од јасно беше дека македонскиот тандем ќе ја менува средината, но додека ги чекаат трансферите ќе бидат со Палермо. За Несторовски имаше понуди од Италија и Англија..

објавено: 16 јули 2018 - 21:30

Најново во Фудбал