ФОТО – ВЕСТ

И „Дијамантот“ чита „Спорт“...

Само што дојде во Скопје, Елиф Елмас, фудбалерот на Фенербахче, сакаше да погледне што нуди новиот спортски весник

објавено: 26 мај 2018 - 15:15

Елиф Елмас, „Дијамантот" на мак – фудбалот сака да чита „Спорт". Имено фудбалерот на гигантот Фенербахче, само што дојде во Скопје на мини – одмор, сакаше да види што нуди новиот спортски весник „Спорт". Секако дека ни годи тоа што Елмас го пофали „Спорт".

Најново во Фудбал