РЕТКО КОЈ ТИМ ЗАГУБИЛ ТОЛКУ ВИСОКО, А НА КРАЈ БИЛ СРЕЌЕН

Еве како Шкендија загуби со 4:0 од ТНС (Видео)

Тетовци се загубија на теренот на ТНС, но залихата од 5:0 по првиот меч во Скопје се покажа како доволна за целосна радост по вкупните 180 минути игра 

објавено: 17 јули 2018 - 22:27

Најново во Фудбал