„ГИПСАРИТЕ" ГО ЗАСИЛУВААТ НАПАДОТ

Велинов се врати во Ренова!

Стојанче Велинов од вчера се приклучи во експедицијата на Ренова во Охрид. Следуваат завршните преговори

објавено: 15 јули 2018 - 11:16

Стојанче Велинов најверојатно ќе се врати во Ренова, каде што пред две години беше еден од најдобрите поединци во редовите на „гипсарите". Како што велат нашите информации, тој вчера се приклучил на експедицијата на „гипсарите" во Охрид, одработил и два тренинга, сега следуваат завршните преговори со раководството на Ренова.

Инаку Велинов пред извесно време најави трансфер во Саудиска Арабија.

 

 

Најново во Фудбал