„СПОРТМЕДИА“ ДОЗНАВА...

Тодоровски, Бојку и Мурати продолжуваат со Шкендија

Дознаваме дека сите тројца и во следната сезона ќе го носат дресот на шампионот

објавено: 26 мај 2018 - 13:14

Како што неофицијално дознаваме, раководството на Шкендија ги продолжило договорите со Баже Тодоровски, Бесмир Бојку и Мевљан Мурати. Со нивното останување завршена е само дел од работата, сега останува да се завршат успешно разговорите и со Ферхан Хасани, Ардијан Цуцули, Арменд Алими, Изаир Емини и останатите на кои договорите им истекуваат во јуни.

Најново во Фудбал