УШТЕ ЕДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШИТЕ СУДИИ

Мечкаровски ќе им суди на БиХ и Црна Гора

Пријателската средба меѓу овие селекции се игра во понеделник во Зеница. Помошници ќе бидат Неделкоски, Петрески и Јакимовски

објавено: 26 мај 2018 - 12:10

Македонска судиска четворка ќе ја дели правдата на пријателската средба меѓу БиХ и Црна Гора. Димитар Мечкаровски ќе биде главен судија, додека негови помошници ќе бидат Дејан Неделкоски и Гоце Петрески, четврти судија ќе биде Дејан Јакимовски. Инаку овој натпревар се игра во понеделник во Зеница на стадионот „Билино Поље" со почеток од 18 часот.

Најново во Фудбал