„ГИПСАРИТЕ“ ДОБИЈА НОВ ТРЕНЕР

Јетон Беќири на клупата на „гипсарите“!

Иако му беше понудено да биде спортски директор на Фљамуртари, еден од нашите најталентирани стратези ја прифати понудата на „гипсарите". 

објавено: 21 јуни 2018 - 10:47

Јетон Беќири е новиот шеф на струката на Ренова. Иако му беше понудено да биде спортски директор на Фљамуртари, Беќири, кој важи за еден од нашите најталентирани стратези ја прифати понудата на „гипсарите".

За помалку од десетина минути Беќири ќе биде промовиран од страна на Ренова. Ианку тој досега беше стратег на Дрита, Шкендија, работеше и во Фљамуртари.

Најново во Фудбал