ЧИТАЈТЕ ВО УТРЕШЕН „СПОРТ"

Илија Столица седнува на клупата на Вардар!

*Ако Град Скопје го преземе Вардар, тогаш младиот стратег од Србија ќе биде назначен за нов тренер.

објавено: 8 август 2018 - 20:00

Ако Град Скопје го преземе Вардар, тогаш младиот стратег од Србија ќе биде назначен за нов тренер.

Буџетот на клубот би бил 2.000.000 евра, од градската каса би се издвојувале 1.500.000 евраm а претседател би бил Дарко Панчев

 

Најново во Фудбал