ТРЕНЕРОТ НА ФУДБАЛСКИОТ ПРВОЛИГАШКИ КЛУБ РАБОТНИЧКИ

Жикица Тасевски стана доктор по фудбал (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Шефот на стручниот штаб на Работнички, Жикица Тасевски, стана доктор по фудбал.

Тој на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, ја одбрани докторската дисертација на тема „Трансформационо морфо-функционални и моторички ефекти од специјално програмиран функционален тренинг кај фудбалери кои играат на различни позиции".

објавено: 14 декември 2018 - 16:09