Мундијалот во Бразил треба да се игра во вакви дресови

објавено: 6 март 2014 - 13:26

Мундијалот во Бразил се ближи, а еден уметник решил да ги редизајнира традиционалните репрезентативни дресови на учесниците на фудбалскиот фестивал и тоа го направил – импресивно.