ПОВРАТНИКОТ ВО ЕЛИТАТА ЈА ОДРАБОТУВА ПРВАТА ФАЗА

„Лавовите" во ритам... (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Со четворица интернационалци од Бразил, со искусниот Боби Божиновски, тука е и Христијан Кировски, „лавовите" предводени од стратегот Таневски вредно ја одработуваат онаа почетна, прва фаза од тековните подготовки во очекување на првите пријателски средби

објавено: 24 јуни 2018 - 15:00