ГО ДОЧЕКАВМЕ И ТОЈ МОМЕНТ

Конечно, „падна“ Англија (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Триумфот од (2:0) е првиот кој го реализирала некоја наша фудбалска селекција против големата Англија. Затоа сите честитки за нашите млади фудбалери во  У-19 селекцијата и стручниот штаб, кои само потврдија дека Македонија има квалитет за многу повеќе...

ФОТО: Петр Стојановски

објавено: 27 март 2018 - 16:39