СЕ Е ПОДГОТВЕНО ЗА СЕХА-СПЕКАТКЛОТ

„Јане Сандански“ е пред нова ерупција

Се е во знакот на СЕХА-лига. Салата „Јане Сандански“е подготвена за завршницата во регионалното натпреварување. Во текот на денешниот ден се прават последните подготовки, а како што најавуваат забавата и добриот ракомет нема да изостанат и оваа година. 

објавено: 12 април 2018 - 15:52