НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ЈА ОСПОРИ НИВНАТА ЖЕЛБА

Имавме злато - добивме солзи (ФОТОГАЛEРИJА)

Никој не може да ја оспори желбата на ракометарките на Вардар да се искачат на кровот на Европа. Финалето заврши на индентичен начин како минатата година, среќата не ги посака „црвено-црните“ ниту овој пат...Наместо злато - добивме солзи, но сепак сите треба да бидеме горди...Македонија благодарние на овие девојки пет сезони беше во европскиот крем...оставија белег и остварија резултати за кои во блиска иднина може само да сонуваме! 

ФОТО: Петр Стојановски

објавено: 13 мај 2018 - 21:22