Хостесите попривлечни од автомобилите на саемот во Женева

објавено: 7 март 2014 - 21:39

Саемот на автомобили во Женева е посебно привлечен токму поради хостесите, поради кои автомобилите може да останат посебно незабележани од посетителите. Еве какви убавици ги презентираа „ѕверовите“ на мото-шоуто.