НАДЕЖИТЕ ПОРАЗЕНИ ПОПЛАДНЕВО ОД РОМАНИЈА

Грешките скапо се плаќаат

објавено: 18 март 2014 - 21:00

Младите македонски фудбалери во селекцијата до 19 години загубија од Романија со 1-2 денеска во пријателски меч на тренините на „куќата на фудбалот“, а надежите всушност можеа да победат. Примија наивни голови, промашуваа, не искористија играч повеќе во поле. Од денешната фудбалска лекција научија дека во модерниот фудбал – грешките скапо се плаќаат.