АТМОСФЕРАТА НИЗ ФОТОГРАФИИ

Фановите скоцкани во боите на Македонија (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Ги нема во голем број, но нивната поддршка е повеќе од доволна за да ракометарите го добијат потребниот ветар во грб. Убаво е кога на трибините ќе блесне „црвено-жолтата“ боја, секој фан на свој начин се скоцкал за Светското првенство. 

објавено: 13 јануари 2019 - 17:03