МОРАШЕ ДА „ИНТЕРВЕНИРА" УШТЕ НА АЕРОДРОМОТ

НОВАК ЉУБОМОРНИОТ: Радек донесе букет цвеќе за Јелена... (ВИДЕО)

При доаѓањето во Прага, Радек Степанек ги пречека своите големи пријатели од Србија, онака како што налагаат „обичаите"

објавено: 18 октомври 2018 - 21:15

Симпатична ситуација е видена на аеродромот во Прага каде домаќинот Радек Степанек ги пречека Новак и Јелена Ѓоковиќ.

По доаѓањето во чешката престолнина, Радек, кој се пензионираше пред некоја година и го напушти тенисот,  како вистински домаќин им посака добредојде на своите ценети гости. Прво се поздрави со Новак, а потоа и подари букет со цвеќе, и ја прегрна Јелена. Но тоа не би било толку необично доколку прегратката траеше малку подолго од нормалното.
Толку долго што лично „љубоморниот" Ноле мораше да ги радвојува... 

Најново во Други спортови