ДОДЕЛЕНИ ДРЖАВНИТЕ ПРИЗНАНИЈА

Таки Џиков ја доби наградата "8 Септември"

Таки Џиков е добитник на годинешната награда за животно дело "8 Септември", која ја додели Агенцијата за млади и спорт. Џиков е половина век е во спортот на различни функции,  најмногу во одбојката.

објавено: 8 септември 2018 - 12:56

Најново во Други спортови