МЕДИТЕРАНСКИ ИГРИ - ТАРАГОНА 2018

ИМА ПРАВДА: Ненад Келебиќ е „бронзен“

Келебиќ стигна до бронзениот медал на Игрите во овој шпански град откако го победи португалецот Жоаким Мендес, и тоа со судијско изјаснување 3:2 (2:2).

објавено: 23 јуни 2018 - 13:22

Македонскито каратирст Ненад Келебиќ е освојувчот на певито медал за Македонија на Медитеранските Игри во Тарагона.

Келебиќ стигна до бронзениот медал на Игрите во овој шпански град откако го победи португалецот Жоаким Мендес, и тоа  со судијско изјаснување 3:2 (2:2).

Чеситки за Ненад и првиот медал за Македонија на Медитеранските игри!

Најново во Други спортови