МЕДИТЕРАНСКИ ИГРИ - ТАРАГОНА 2018

Дејан Георгиевски го освои сребрениот медал

Последната пречка до златниот медал за Дејан, Шпанецот Даниел Рос, сепак, се покажа како подобар противник и го совлада нашиот шампион со резултат 24:9.

објавено: 28 јуни 2018 - 18:42

Последната пречка до златниот медал за Дејан, Шпанецот Даниел Рос, сепак, се покажа како подобар противник и го совлада нашиот шампион со резултат 24:9.

Пред Дејан Георгиевски е долга и успешна спортска кариера и силно веруваме дека во многу следни спортски натпревари ќе не израдува со многу медали и спортски успеси.

Најново во Други спортови