Историјата прославена со "Бисер балкански"(ВИДЕО)

Емоционално го прославија одбојкарите пласманот на ЕП 2019 во СРЦ Кале. Со солзи во очите, насмевка, радост и прегратки, а се фатија и за оро на "Бисер балкански".

објавено: 9 јануари 2019 - 22:00

Најново во Други спортови