ШТОМ СЕ СРЕТНАТ, СЕ ТЕПААТ

Жестока тепачка на навивачите на Вест Хем и на Милвол, на бокс-меч (ВИДЕО)

„Тепање" и тоа големо помеѓу навивачите на Вест Хем и на Милвол, тоа и не би била некоја вест ако до еден таков „момент" не дошло на еден бокс-меч...

објавено: 22 октомври 2018 - 10:00

Симпатизерите на двата клуба од Лондон одамна не се поднесуваат едни со други. И за среќа, не се среќаваат така често од причина што „чеканите" се во Премиер лигата, додека Милвол одамна е паднат меѓу англиските нисколигаши.
Меѓутоа се „судрија" на бокс-мечот на кој во главните улоги беа Џони ГАртон, инаку навивач на Милво,, и Гери Коркоран, кој е на спротивната страна.
Доволно да дојде до жестока тепачка.

 

Најново во Другата страна на спортот