ЗБЕСНА ПОРАДИ НАВРЕДИ

Тренерот на Лион бркаше навивач по градските улици (видео)

Тренерот на Лион Бруно Женесио збесна откако еден навивач го навредил

објавено: 5 септември 2018 - 15:35

Женесио со семејството бил во ресторант во градот, а на масата им се приближиле група на навивачи и почнале да го критикуваат поради лошите резултати на екипата на стартот на сезоната. Еден од нив го опцул, а Женесио збеснал, станал и почнал да го удира навивачот, а потоа го бркал низ улиците на градот.

 

Најново во Другата страна на спортот