ВИСТИНСКИ ШОК ЗА ПРИСУТНИТЕ

Поп влезе во обложувалница, и почна да ја „свети“ (ВИДЕО)

Притоа им подели и свеќи на „верниците“ кои не можеа да се изначудат на овој потег...

објавено: 26 август 2018 - 16:20

Неверојатен видео материјал доаѓа од Албанија, каде во еден објект за обложување пред некој ден се појавил - поп!

Велат, Корча, градот на југоисток на Албанија, такво нешто не памети...

Обложувачите мирно си ги пополнуваа своите тикети, кога во просторијата влезе човек во црно и почна да ги прска со „света вода“. 

Присутните дури држеа и свеќи кои им ги подели попот, иако не им беше баш најјасно за што всушност станува збор.  

Најново во Другата страна на спортот