НЕ СЕ ЧЕКАШЕ ДОЛГО

Почна сеирот на сметка на Меси и компанија

Убедливиот пораз од Хрватска како да не беше доволно за Аргентина, па веднаш започнаа сеирџиски коментари, фотографии и констатации на сметка на „гаучосите“

објавено: 21 јуни 2018 - 22:16

Убедливиот пораз од Хрватска како да не беше доволно за Аргентина, па веднаш започнаа сеирџиски коментари, фотографии и констатации на сметка на „гаучосите". 

Една од поинтересните секако е насловот „Меси се враќа дома“, инспирирано од филмот за легендарното куче Леси, „Леси се враќа дома“. Со само една сменета буква се добива презимето на капитенот на Аргентина, која полека може да размислува за враќање од Русија и тоа само по одигрувањето на групната фаза. 

Најново во Другата страна на спортот