МАКЕДОНСКИОТ КОШАРКАР Е ВО БЕЛГРАД

Перо Антиќ на гламурозната свадба на посинокот на Лепа Брена (ФОТО)

Перо Антиќ е еден од 900-те гости на гламурозната свадба на посинокот на Лепа Брена, Филип Живојиновиќ и српската пејачка, Александра Пријовиќ во Белград. Некогашниот македонски репрезентативец е во друштво со познати српски кошаркари, меѓу кои е Милош Теодосиќ, кој ја има улогата на кум. Она што не знаеме е дали Антиќ е гостин од женската или машката страна.

објавено: 21 јуни 2018 - 21:14

Најново во Другата страна на спортот