ГО ВООДУШЕВИ СВЕТОТ

Одличен гест на големиот Манџукиќ (ФОТО)

Хрватските фудбалери и натаму се на пат кон главниот плоштад на Загреб, каде ги чекаат над 150.000 луѓе. Низ социјалните мрежи можат да се видат бројни фотографии, но една посебно го воодушеви светот. Марио Манџукиќ побара од шоферот да го сопре автобусот, за да може да се потпише една еден од полицијаците. 

објавено: 16 јули 2018 - 18:21

Најново во Другата страна на спортот