НАЈГОЛЕМАТА ПОДДРШКА ПОСТОЈАНО Е НА ТРИБИНИТЕ

Не им е лесно: Погледнете ја реакцијата на сопругите на Парондо и Мораес (ФОТО)

Иако Вардар лесно го совлада Кристијанштад, сепак поубавите половини на стратегот Роберто Гарсија Парондо и пикерот, Рожерио Мораес беа во грч во поголем дел од мечот. Дека буквално се соживуваат со секоја акција гововори фотографијата во продолжение. 

објавено: 23 септември 2018 - 12:07

Најново во Другата страна на спортот