И ВАКВИТЕ СИТУАЦИИ СЕ НЕИЗБЕЖНИ

Милосављев во прегратките на противникот: Ракометот е повеќе од игра (ФОТО)

Во борбата на теренот е вклучено буквално сè, па и една ваква ситуација во која се најде голманот на Вардар, Дејан Милосављев за време на меѓурнародниот турнир. Фотографијата доволно говори сама за себе, а српскиот интеренционалец пиша: Ракометот е повеќе од игра... 

објавено: 29 август 2018 - 08:30

Најново во Другата страна на спортот